when ever I click on a question I get 404 not found

3.37K viewsIssues
0

when ever I click on a question I get something like this
Not Found
The requested URL /questions/question/roof-ladders-anyone/ was not found on this server.

i have version 4.0.5

this use to work fine, this just started happening recently

I can see all my questions and if I go to the anspress plugin in wordpress I can see the question and answers, but if I try and preview or if I click on the question on the website I get the above error

 

any sugestions?

 

Regards,

eric

edited answer

Did you tried saving your permalink once. May be you renamed base page of AnsPress? Check base page is selected and save option once.

0

Hello

I changed the permalink setting in the wordpress settings to postname, and it made it so none of the links in my site worked, so I put it back to how it was.

any other suggestions?

ps. it looks like I should have been using the comment button, instead of the the answer button is there a way I could clean this up?

commented on answer

Hello, In AnsPress options, make sure question slug is not same as base page slug else it will give 404 error.

If this does not help, share your site detail with me at [email protected] and I will have a look.

1

Hello I went here, since this is where I think you sent me

I hit save changes( even though I did not not make any)

I deleted my test question and recreated it, and I am still having this issue

commented on answer

Attachments

permalinks.jpg

Please select Post Name permalink structure and then try. May be issue with you custom rewrite rule? If this does not help, share your site detail with me at [email protected] and I will have a look.

0

if I go to a question in the anspress and edit it, and click on the permalink I get the file not found

I have tried re-saving the option screen

do you see anything amiss on the options page

commented on answer

Just save permalink in WordPress settings.