No tags posted with questions

Solved3.21K viewsIssuestags tags don't display
2

After the last update tags aren’t posted with questions. They aren’t saved to the database. While updating questions, tags also aren’t submitted.

Question is closed for new answers.
Selected answer as best
0

Thank you very much for a quick reaction! There was an update today and tags are working again.

Selected answer as best
2

The same thing happened on my site. The tags finally started working in the admin panel (they haven’t been working in the admin panel for some time), but they completely stopped working on the front end.
When a question is added, tags aren’t added to a question. The question is posted without tags.
I have the latest WordPress and Anspress version.

Answered question
1

Anspress isn’t compatible with the latest WordPress as far as tags are concerned. I’ve got the same problem.

Answered question
2

The video isn’t visible on the webpage, but should be visible when you download it.
My WordPress version is 5.5.3.
Anspress – 4.1.19. I use integration with BuddyPress.
Tags stopped working after I had made updates of the core, Anspress and some 2 or 3 plugins.

Posted new comment

Thanks for video will check this and let you know.

2

You mean this is not a bug and there is a problem in my installation? Or you don’t use tags and can’t check it out? Here you can download a video:

Answered question
2

Hello
I am not able to replicate this on our side. It will be helpful if you can share us a video.

Answered question